Om företaget

ByggCompaniet är det gränsöverskridande byggföretaget med bred och lång erfarenhet av allt från stora industrier till mindre reparationer.

Företagets huvudkontor ligger i Charlottenberg med en filial i Magnor, Norge. Detta bidrar till att vi enklare kan utföra jobb såväl i Sverige som i Norge.

Vi har stor erfarenhet av projektledning och vi tar fullt ansvar för processen från första kontakt till överlämnande och slutbesiktning. Vi sköter allt från förhandlingar och ekonomistyrning till upphandlingar och kvalitetskontroller.

Företag, kommuner och bostadsbolag hör till våra största kunder. Här gäller det att optimera kvalitet och kostnadseffektivitet så att projektet utförs i rätt tid och håller budget hela vägen. Genom vår höga kompetens samt flexibla organisation kan vi alltid anpassa insatsen exakt efter kundens och projektets behov.

Plåtslageri

ByggCompaniet har ett eget plåtslageri med fem kvalificerade medarbetare utför alla typer av plåtslageriarbeten, inklusive försäljning av måttbeställda detaljer.

ByggCompaniet startade 2008 och ägs idag av Nisse Wahlund, Göran Malmstedt och Annicka Börrud.